Nieuwe eigenaar voor Jetten Shipyard Sneek

De broers Marcel and Sander Jetten, hebben hun werf, Jetten Shipyard in Sneek, verkocht aan directeur Jeannot Grim. Ze willen daarmee de Sneker werf de ruimte geven voor verdere internationale groei, daarnaast varen Marcel en Sander inmiddels een andere koers...

Sneek – De broers Marcel and Sander Jetten, hebben hun werf, Jetten Shipyard in Sneek, verkocht aan directeur Jeannot Grim. Ze willen daarmee de Sneker werf de ruimte geven voor verdere internationale groei.

De broers nemen overigens geen afscheid van ‘hun kindje’ want ze blijven nauw betrokken bij de Sneker werf, die momenteel een internationale groeispurt doormaakt. De werf heeft zich internationaal een plek op de markt verworven met een zeer actief beleid van innovatie in het bouwen van stalen en aluminium schepen. Mede dankzij dit beleid, dat in 2015 en 2017 uitmondde in de titel European Power Boat of the Year Award neemt de internationale naam en faam van de werf toe.

Marcel Jetten: “Mijn broer Sander en ik hebben de werf 20 jaar geleden opgericht nadat we beiden jaren ervaring hadden opgedaan bij andere werkgevers. We hebben allebei een uitgesproken voorkeur voor het bouwen en ontwikkelen van schepen, maar zagen door de groei en hand en hand daarmee de intensiever  wordende managementtaken, dat we steeds verder van de werkvloer af kwamen te staan. Door de verkoop van ons bedrijf kunnen we ons weer concentreren op datgene, waar we het best in zijn.”

Marcel en Sander varen inmiddels een andere koers onder de naam Jetten Yacht Support  en op deze website kunt u binnenkort hier alles over lezen.

© Jetten Yacht Support 2018 | Realisatie Inzet Online